Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności, 65 lecie nauk o żywności i rybactwa
[ Pobierz całość w formacie PDF ] //-->Zakład Technologii Mleczarskieji Przechowalnictwa ŻywnościWydział Nauk o Żywności i RybactwaZachodniopomorski Uniwersytet Technologicznyw Szczecinieul. Papieża Pawła VI nr 371-459 Szczecindo 1998 r.Katedra Zabezpieczenia Surowców RybnychWydział Rybactwa Morskiego i Technologii Żywności, Akademia Rolniczaw Szczecinieod 1998 r.Zakład Chłodnictwaul. K. Królewicza 4, pawilon D,od 2000 r.:ul. Papieża Pawła VI nr 3od 09.12.2009 r.Pracownia PrzechowalnictwaŻywnościod 1998 r.Zakład Technologii Mleczarskiejul. K. Królewicza 4, pawilon D,od 1999 r.:ul. Papieża Pawła VI nr 3od 09.12.2009 r.Zakład Technologii Mleczarskieji Przechowalnictwa ŻywnościRys historycznyod 12.2011 r.Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa ŻywnościSkład osobowy jednostkidr hab. inż.MałgorzataJasińskadr hab. inż.Izabela Dmytrówdr inż.AnnaMituniewicz -Małekdr inż.Krzysztof Kryżakierownikadiunktadiunktadiunktmalgorzata.jasinska @zut.edu.plizabela.dmytrow @gmail.comamalek4 @wp.plkrzysztof.kryza @zut.edu.pl91-449-65-1091-449-65-0091-449-65-1191-449-65-06tech.Zdzisław Wasilewskimgr inż.Katarzyna Skryplonekmgr inż.Paulina Tumastarszytechnikdoktorantkakatarzyna.skryplonek@zut.edu.plpaulina.tuma@zut.edu.pl91-449–65-0491-449–65-05doktorantka91-449–65-02Wiodące grupy tematów badawczych• Cechy jakościowe oraz stabilność przechowalnicza mlekoi produktów mleczarskie• Przechowywanie surowców i produktówwtymschładzanie,zamrażanie,przechowywanie, rozmrażanieżywnościowych,zamrażalnicze
[ Pobierz całość w formacie PDF ] zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plimikimi.opx.pl
|
|
StartZasady i plan laboratorium dla kierunku BIOTECHNOLOGIA, Technologia INZ PWR, Semestr 3, Chemia Fizyczna, Chemia fizyczna - LaboratoriumZagadnienia technologiczne i materiałowe w konstrukcjach sprężonych, Studia, Konstrukcje sprężoneZaawansowane technologie spawalnicze, SpawalnictwoZapis Konstrukcji w1v4, POLITECHNIKA ŚLĄSKA Wydział Mechaniczny-Technologiczny - MiBM POLSL, Inżynierskie, Semestr 3, Zapis konstrukcjizasady zywienia(1), Dietetyka, żywienie, technologia gastronomicznaZaklady-sportowe-i-bukmacherskie-kontra-multilotek, BukmacherkaZakladanie plastikowych dokladek na progi w BBM, BBMZakładki w opisie chomika(1), STREFA POMOCY, ❏ Chomikuj.pl POMOCEZarzdzanie jakocia WYKLADy 1-6 2010, Uczelnia PWR Technologia Chemiczna, Semestr 6, Zarządzanie jakościąZagadnienia technologii i techniki malarstwa Jacka Malczewskiego Markowski Dariusz E-BOOK, Kultura i sztuka
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plamadi.opx.pl
Cytat
Filozof sprawdza się w filozofii myśli, poeta w filozofii wzruszenia. Kostis Palamas Aby być szczęśliwym w miłości, trzeba być geniuszem. Honore de Balzac Fortuna kołem się toczy. Przysłowie polskie Forsan et haec olim meminisse iuvabit - być może kiedyś przyjemnie będzie wspominać i to wydarzenie. Wergiliusz Ex Deo - od Boga. |
|